Friday, 27 April 2012

One Buck Short !


      
they looked so smashing
he thought he's dreaming
the dress is glittering fly
the floor seemed silent
the lights shined violent
don't you let it go not even for a moment
all hail the queen she's the one for the summer

don't wake me up earth angel we're dancing
we're doing a retro
i'm dreaming tonight girl
don't wake me up
this is our love song

she seemed so happy
don't you worry
coz now we're in control
she pressed now the joyous
marty starts playing
johnny be good and the house is swinging
they took they first kiss and danced the night away

don't wake me up earth angel we're dancing
we're doing a retro
i'm dreaming tonight girl
don't wake me up
this is our love song
this is our love song
this is our love song
this is our love song

don't wake me up earth angel
the night is almost over
don't wake me up earth angel, not now

don't wake me up earth angel we're dancing
we're doing a retro
i'm dreaming tonight girl
don't wake me up
this is our love song
this is our love song
this is our love song
this is our love song

Friday, 24 February 2012

Assalamualaikum , hye :D hmm . dah lama aku tak update blog ni , so now , nak update lah sikit ^^ hehehe . sikit je , tak banyak kay .

    Okay , tahun ni aku PMR , pfft --' hahaha  , cuak doo . ermm tp apa boleh buat , kene jugak ambik PMR ni --' hehehe . Oh yeah , sekolah aku ada buat kelas tambahan , so aku join lah (Y) maklum lah . mana masyuk dooo nak pi tuition , tp kalau aku pi tuition , tak belajar pun tak boleh jugak :) hmm . Aku stayback sekolah je , lepak dengan budak-2 pandai jap . hahahahahahahhaa ^^v

   Sebelum ni , pukul 2 dah ada dekat rumah dah . Skrg , pukul 2 aku ada dkt sekolah lagi ^^v anyway happy jugaklah ~ sebab ada girlpreng tercinta , kan? ^^ hahaha . tapi dia Kilauan A , hmm budak-2 pandai je boleh masuk Kilauan ni . hehehehe (Y) so , aku bertuah lah dapat girlpreng yang pandai . bhaha ^^v haih ~

   Tahun ni , memang aku nak belajar betul-2 doh , aku nak capai cita-2 aku bhaii and aku nak berjaya jugak , mcm orang-2 yg berjaya tu :') muahahha . insyaAllah kay *cakap pun tak boleh jugak* -.- hehe . Target aku PMR ni kan ? haaaaa 4A je ^^v cuaklah nak target tinggi-2 , aku target mana yang aku boleh buat je , tu pun namanya "Target" . kalau aku Target tinggi-2 , tak mencapai target tu pun tak boleh jugak :p hihihi  Subjek aku yg aku target = Bm , Geo , P.Islam and Science :) InsyaAllah boleh score <3 Amin ~

Hmm , kaylah . sampai sini je aku boleh menaip ^_^ hihi . next time aku update benda lain kay . bubyee , Assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh yaa Blogger :* lebiuuu