Monday, 24 October 2011

I'm new here friends ! :)

Hey kawan! saya orang baru dekat sini , yeah , selama ni aku tak tahu pon pasal blogger-2 ni , then tbe-2 je hati aku teringin nak buat blogger ni , macam menarik je :) haha . Yeah , I'm Ash , umur 14 tahun , form 2 .. bersekolah di SMK Gombak Setia .. berdekatan dengan rumah aku jugak :3 haha . korg semua follow lah aku , aku mana tahu sangat main blogger-2 ni .. please? kalau tak boleh tak pe lah , hidup ni kan tak boleh memaksa .. haha ! okaylah sampai disini sahaja aku boleh menaip .. haha , letih naa ~ lain kali cekk , taip lagi key? bye.. :)

No comments:

Post a Comment