Monday, 24 October 2011

Blackberry --' Berbulu lah nak beli :)

Perghh Blackberry , siapa tak nak pakai bhai ? hahaha .. aku geram betollah tengok fon ni -,-' haish ! haha , ramai jugak member aku dah beli phone ni , aku bila lagi ye? :\ aku ni bukannya market nak pakai phone ni , phone nokia c3 aku pon belum barai lagi :3 haha .. haih , aku bersyukur jugaklah ada phone , atleast boleh berkomunikasi dengan kawan-2 .. haha , text ke , call ke , 3g ke ? *kay ni tipu --' haha .. tapi kan , bilalah aku boleh pakai phone yang secanggih ni ? hmm . Aku tak nak susahkan ayah aku doh .. ayah aku yang kerja susah payah cari duit , aku pulak yang habis kan semata-2 nak beli phone ni :\ hmm .. lantaklah selagi phone c3 aku tu boleh pakai , aku pakai :) atleast ada WIFI can online everywhere .. hiihihih .. :p hmm .. diorg kata , online kat BB ni syok? syok eh? tak penah try doh! haha.. kaylah ,aku harap aku boleh beli ni jugak ! aku nak yang ni! haha , lawa sial ! so , kalau nak benda ni mestilah berusaha ? kay , aku kene berusaha .. belajar dengan bersungguh-sungguh .haha . kalau dah mewah nanti , mestilah boleh beli kankan? haha .. kaylah .. sampai di sini sahaja aku boleh menaip --' haha . boii ! 

No comments:

Post a Comment