Friday, 28 October 2011

Wei bro , lu idola wa ! :) haha .

Hey kawan ! hikhok ! :D haha . korg minat main skate ? if tak minat it's okay :\ maybe ni bukan jodoh kita *ecehh gitu --' hahah . Aku nak bgtahu korg ni , ihihi , dulu time aku kecik-2 dulu , ayah aku ada dapat voucher apa tah , then dapat skate en , and now , skate tu entah hilang kemana -.-' sumpah tak tahu , aku tanya mak aku pon mak aku jawab "alaa , benda tu kan dah lama , maybe dah reput ke kayunya?" -______- haha , like that la . Skateboard tu cantik au , Deck dia bawah gambar ikan jerung (: nice ! haha #k bangga -.-' . Now , aku dah minat balik kat skateboard-2 ni :) haha . Then ada sorg brother ni , nama dia Arsyad , dia main skate jugaklah , pfft ..selamat dia ada jual deck ! haha , then aku adalah orang yang bertuah kerana dapat membeli deck tu dengan berharga 25rggt :\ hmm , it's okay dah reput sikit , but boleh guna lagi tau ! haha . :D bolehlah lawa jugak deck tu :\ . Aku just tggl nak beli , wheel and trucks je , pastu dah complete ! yeah ! so , kenelah kumpul duit -.-' hmm . sokay , duit boleh dicari :) hihih . Then , aku pon ada idola skaters jugak k? aha . not Tony Hawk , but Usher a.k.a Fakri :) haha , dia skaters Malaysia , but tak berapa populor lah . Aku tengok dia punya trick skate , wuhoooo sumpah style ! kalau dibandingkan dengan Tony Hawk , boleh bersaing kot ? hahaha , insyaAllah kau boleh buat bro ! eh papehal ajar ah aku trick yang kau boleh buat :) #k ni berangan -.- haha , heyy , sampai disini sahajalah aku boleh update ;) hihi , selamat membaca ! daa ~

No comments:

Post a Comment