Tuesday, 1 November 2011

Hang ;)

HeiHoiHeiHoi ! haha .. Khamis ni exam dah habis ye? ;) korg mesti ada planned nak hang kan? ish . mesti punyalah ! :D haha .. aku pon sama jugak , maybe sabtu ni . 5 hrbulan 11 . Yang problemnyaa --' budak-2 kat Fb ajak aku hang dengan diorg --' haih , diorg ingat aku hot ke macam korg? --' ahaha .. tak , masalahnyaa .. member-2 aku dekat sekolah ni , aku bgtahu budak Fb nak hang dgn ktorg sekali . then member-2 aku kata tak nak ah , segan ah , bagai ah --' haih , dahlah skrg aku jarang topup ! mesej pon kadang-2 je , hmm .. susah ah macam ni , aduii --' seraii lah (serabai) hahaha .. esok pulak exam Science paper 1 and  Sejarah ye? so now , time to study ! :D hahaha .. kay ah , chiaww boii :*

No comments:

Post a Comment