Wednesday, 2 November 2011

Yeay! esok Last day exam :D haha .

Hey Guys , esok last day exam right? jyeah ! Ofcourse esok keriaw gila satu sekolah petang , percayalah cakap aku --' hihi like last year lah maybe. :\ hmm . esok aku , Aspa , and Naim ada planned ;) haha . planned kitorg nak beli Air Coke 3botol *k Naim belanja ;) haha .. then ktorg tak nak member lain tahu , nanti karang diorg mintak-2 pulak ;\ haih .. hari tu diorg dah buat planned kene kan ktorg , so , now ktorg pulak buat dekat diorg :) sabar jap lah esok .. hmm , Ya Allah ! aku tak study lagi rupanya --' haih .. pahal ni Ashmeen , kenapa kau tak study lagi ni ? --' nafsu Fb and Blogger ah ni ! haha .. tak pe , esok exam Kemahiran Hidup and Mathematic 1 je pon :) but yang payahnya Math 1 lah kan? -.-' insyaAllah senanglah besok , hmm .. Hari jumaat pulak ada hari pemulangan Buku Teks , haih . mana lah pergi buku Sivik aku ni? -.-' sumpah aku cari tak de ! hmm ! :'( then kalau hilang , tentulah kene bayarkan , haih ,, maybe kene bayar 7rggt stgh kot? it's okaylah .. aku mintak duit mak or abah aku je .. hhihihihih :D . oh lupa pulak , hari sabtu , hang ! haha . with my kawan-2 , Aspa , Naim , Nasrul , Awie , Joe , Man , Afif and Zali , kay ni budak satu sekolah je pon ;) hihihi .. nak beli apa eh? -.- baju sehelai sudahlahkan? --' mwehehe.. #jangan nak market-2 sangatlah ! :') hmm . kay ah , aku pon belum study lagi ni + mata pon dah mengantuk , lebih baik aku study and cuci muka dulu :D hahahhaa .. hey , later aku update benda lain yea? wish me luck on my exam kay .. thanks a lot ! kay bubye :D