Thursday, 3 November 2011

Aku Benci Budak dok Kutuk Mengutuk Member Belakang-2

Hey , macam mana nak ceritakan ni eh? --' oh yeah.. aku sedar bahawa diri aku tak perfect , then aku bukan nak bajet ke apa . Semua member aku layan sama je , tapi kalau yang lain macam tu . hm lain ah. Susah betulkan nak senangkan hati orang? --' ya-2 , depan-2 aku okay .. then sampai belakang aku , kutuk-2 aku kan? tak pe ah .. asal kata , "loveyou-2" dekat member salah ke? sayang member kan , tu pon nak kata gay bagai ah , apa lah . hmm , tah pape ah . aku pon tahu tu salah aku , cause aku ni like "gay boy" bagi pandangan mata korg ah ~ tapi bg aku tak pon -.-' kalau aku ni gay , dari dulu aku tak layan perempuan and aku tak couple dengan perempuan doh . korg pikir ah sikit , matanglah sikit kawan . Hina ke orang macam aku ni? asal suka sangat korg nak ejek aku ha? kalau nak ejek tu berpada-pada lah . setiap hari kot aku kene ejek , gay lah , apa lah , then if one day aku aku tak cakap dengan korg , korg kata aku sombong . Hmm , sorry lah kalau aku ni suka sangat sakitkan hati korg ke apa ke? atleast aku tak ejek orang setiap hari , then , kalau aku ejek pon korg balas kan .. Before this , aku sabar je .. and td baru je aku baca status salah sorg member aku and aku baca jugak comment dia .. hmm , aku tak mau nak bgtahu namanya  sapa --' . Ish aku nak comment je doh , tpi kalau aku comment ofcourse ah diorg menjawab punya ah .. gentle doh , pantang gila aku kene ejek , terutamanya ejek or hina family-2 aku . korg nk ejek aku boleh , tapi tak payah nak ejek sangat nama mak or bapak aku ! aku tahu lah nama mak and bapak aku tak sedap macam nama mak bapak korg :'( haih .. jadi matanglah sikit kawan , kalau aku buat baik dengan korg , korg buatlah baik dengan aku .. aku tak de niat pon nak jadi gay-2 bagai ni , hmm :'( for korg yang suka mengejek-2 ni .. pleaselah , cermin diri dulu . Kalau diri kau tu perfect ? kfine nak ejek aku ejeklah banyak kali , sebab aku tahu aku tak perfect macam korg . baaaaaaiiii ..