Saturday, 26 November 2011

Holiday macam Pundeiiiiii :) haha

Holiday ? macam bukan holiday je aku ni -,- tengok orang lain ada yang holiday pergi melancong lah , apa lah , tapi aku tak pun --' mweheheh . tak pe lah , keluar rumah then lepak sorang-2 pun best jugak :D haha *hakkkkktuihhhhhh ! -.- sumpah bosan ! member semua keluar je , untunglah korang :D haih , aku ni mana ada member dekat area rumah aku , semua mcm apa tah , sombong nak mampos . member tu ada jugak , tapi sikit --' tu pun , lepak dengan budak-2 lain -.- pa lancauu? hahaha . aku duduk rumah , online je keje -.- tak de keje lain . hmm . rasa mcm nak mati pun ada jugak :\ korang nak aku mati? haha. *joke :'D hmm . kalau bolehlah kan , nak balik kampung jugak , tapi ayah aku ni , busy je doh :3 abang aku pun , bukannya ada lesen kereta lg , kalau dia ada , dah lama aku suruh dia bawak pi jalan-2 :D haha . Haihh , untunglah korang pergi melancong , balik kampung , hang out .. aku ada ? tak daaaa ==' hmmmm . kalau nak hang pun , mana ada duit :( nak hang pun , kene kumpul duit :p heee . Tapi tak  pe , teman rapat ada :D haha *ayat nerdlah haram -.- haha . dia sentiasa menemani ku , haha iaitu Fauzin Naim lorhh , encem boyyy :) haha , petang2 dia datang rumah aku naik motor dia , then ajak lepak :D wuhooo , bestnyaaaa mewempitzzzzzz lorhhh :D hahahahahaha . aku try bawak motor dia  hari tu , masuk gear satu , dah macam hareeemm ==' hmmm , kaylah , aku bosan nak menaip . mwehehe *sesesesakainyaaa --' kbye. Fucking Holiday pundeiii :3