Wednesday, 23 November 2011

Malaysia :*

Yeah ! Saya bangga jadi anak Malaysia lah :* haha . Sukan Sea baru je habis , haha . Untunglah , indon dapat banyak emas :p puih ~ hmm , Malaysia tangga ke-4 ? okay lah tu , daripada tangga yang tercorot sekali kan ? haha . Bagus-2 ! aku suka tengok Malaysia menang :) lagi-2 bola , walaweyh ! haha , memang gempaklah bola tahun ni Malaysia main . Player-2 dia pun encem jugak . haha , dalam banyak-2 player Malaysia bawah 23 tahun ni , aku paling minat , Izzaq , Apek , Badrol Bakhtiar and Asrarudin Putra Omar :) diorang main . pergh sumpah style , haha . Pasukan Bola negara kita , jadi juara kumpulan A yea ? haha . yeahyeah :D . Bak kata ramai peminat , Kumpulan A adalah kumpulan Maut . Semua team hebat-2 . Malaysia , Singapore , Thailand , Kemboja and Indonesia . Malaysia lawan Singapore , 0-0 . Malaysia lawan Thailand , 2-1 . Malaysia lawan Kemboja , 4-1 . Malaysia lawan Indonesia , 1-0 :) . Arghhh , bengang sial tengok Malaysia lawan Indon , tak habis-2 nak gaduh . Indon lah ni , suka sangat cari pasal . haih , ceqqq nakk tahulah , pasai paaa negara hangg ni tak puas hati sangat dengan Malaysia naaaa ? Malaysia ada cari pasaiii kaaa ? haih , rakyat hang yang banyak menyemak dekat Malaysia adalah Lepas tu nak bajet sana , bajet sini , Apaaa hang dapat haa ? sakainyaaaaa ~ :\ . hmm , Alhamdulillah , Malaysia menang jugak :) . Kita patut berterima kasih dekat Player-2 Malaysia naa , merekaa dah banyak harumkan nama negara , So , kita patutlah berbangga . :D haha . Ceqqq tengah bangga lah nii laiii :) hmmm , Lepas lawan Indon , Malaysia lawan Myanmar :) Alhamdulillah jugak , sebab Malaysia menang naa . haha , 1-0 jaa , tapi baguihhlahh :) hmm . Last-2 Kita jumpaa Indon balik -.- haih . bla bla bla bla bla ~ Malaysia menang ! hahaha . Malaysia menang penalti 4-3 :) Sepakan terakhir Badrol Bakhtiar , ingatkan tak masuk -.-' , last-2 masuk pulak? haha , rezekii naa~ haha . baguihh lah hang ni Badroll , bangga orang Kedah :* . Finally , Malaysia menang jugak Pingat emas dalam Bola Sepak . haha , for Indonesia , cuba lagi yaa ? Sukan Sea 2013 dekat Myanmar kay :) Usaha Tangga Kejayaan tau :) haha . k, AKU BANGGA JADI ANAK MALAYSIA . BUBYE :*