Thursday, 10 November 2011

I'm Fall in Love with My Bestie :') aww .

Awww ! haha . yeah , bermulanya kisah dengan seorang kawan , akhirnya menjadi rapat :') . Haha kay , tahun ni , tak silap aku 3 kali je kot aku couple --' haha , actually perkara ni tak patutlah kan , sebab kita ni masih kecil , tak elok nak bercinta-2 ni :3 haha .. Tapi nak buat macam mana , dah suka sama suka --' haha ofcourselah kene couple :) kalau tak melepaslah sudah ~ hahahahhahahha :D oh yeah , err . nak aku cerita pasal ex-2 aku ke ? --' haih , tak payahlah , segan kot aku :3 hmmm . Haaa , untuk girl-2 yang kat luar sana , haha . Aku suka perempuan yang simple , baik and spoting :) hmm . Aku nak yang simple je , kaya or miskan tak kisahlah --' tapi aku nak yang simple . Eh , tapikan , kalau couple dengan anak orang kaya ni .. hmm segan pulak , maybelah kita ni tak setaraf dengan diorg , manalah tahukan , parents diorg tak nak terima kitakan --' oh shit , mampuslah , ramai lg perempuan lain dekat luar sana :) haha . Hmm , asalkan simple :D ahahahahha ! yeah , err aku ada sorg bestfriend ni , hmm . entahlah mcm mana aku dah terjatuh hati dekat dia , eh kenapa eh ? jodoh eh ? aww ! bhahaha :D nak tahu ke nama dia siapa ? hmm . eh malulah saya nak bgtahu pulak :3 hmm . Aduii , tak pelah , aku cerita pasal dia je lah :) haha . Dia bolehlah , baik .. yup baik , baik dengan aku :) tapi agak tomboy lah :\ arghh sokay ! haha , asalkan apa ? :) simple ~ hahahhah . kay , tahun ni baru je aku kenal dia . kawan hampir , 11 bulan maybe :) aww . haha , #k gila -.- hmm , yeah . Grr , dia comel tau . haha , bagi aku lah :D aww . hahaahaha :D okay . Dia baik , dia baik , dia baik! haha , eh kalau aku couple dgn dia pon , apa salahnyakan? aww , maybe boleh bertahan lama-2 ke? hope that baby :) aww . #k aku gedik :3 argh . Errr , aku dah tak tahu nak cerita pasal dia apa --' haih . kaylah , lain hari aku update blog yg lain ye ? :) tata .
mood : malulah saya :'\