Sunday, 6 November 2011

Sumpah aku rindu kau Joe :'(

Hmm , susahkan nak tinggalkan orang yang kita sayang ? :'< macam aku skrg ni , bestfriend aku dah tak ada lagi dengan aku , dia dah pindah jauh ~ Nama dia Johan , aku kenal dia masa baru time form 1 , dia yang start tegur aku dulu selepas dia kene marah dengan cikgu sebab dia serong/ponteng kelas dengan budak-2 nakal dekat kelas aku dulu . Esoknya , dia dah start lepak dengan aku , rehat dengan aku , buat hal dengan aku , bergurau pon dengan aku :'> But skrg ni dah tak , hish susah doh nk tinggalkan kau Joe :'< aku sayang gila dekat kau tambi . Kau ni hensem orangnya , hihih baik and caring dengan member . Sumpah doh , aku asyik teringatkan kau je . Aku ingat kau bergurau je pasal kau nak pindah ni , last-2 betul pulak ? :\ hmm . 5/11/2011 , hari Sabtu , hari yang last aku lepak dengan Johan . Before that , ktorg memang nak merancang nak Hang after final exam , selamatlah kau ambil juga exam dekat sini :'> hmm . Then dekat LRT , kau dah start termenung , time tu aku nampak kau duduk hujung sekali , pergh sedih sial aku tengok :'< hmm and then kau datang dekat aku . Kau bergurau dengan aku buat kali terakhir :'< kau ejek aku "Gay" haha , aku ingat lg :'> tapi aku tak ambik hati pon , tak kisah kau nak ejek aku ke tak . Aku tak marah pon , and kau nak tinggalkan aku and member-2 lain time tu jugak , pfft ! -.- sedih tau tk ? And ayat last aku dekat dia "Weh , bila kau nak balik sini?" and kau cakap , "kenelah tunggu smpai aku besar :'>" hmm , lama sial ~ entah bumi ni still kuat lagi or not :\ Allahualam :'> harap kita boleh jumpa lagi doh . Aku dengan member-2 yang lain nak mintak maaflah kalau aku ada sakitkan hati kau ke , pukul kau ke , ejek-2 kau ke , aku mintak maaf sangat-2 doh . Kau pon ada kata "weh , aku ada hutang kau tak? kalau ada , please weh halalkan tau :'<" time ni dekat LRT :'\ . entah kau ingat lagi ke tak ayat kau ni ? kalau tak ingat , it's okay asalkan kau ingat member-2 kau sudahlah . Kaylah , aku and member-2 yang lain sayang gila lah dekat kau tambi ! :'> haha . kau ah pembawa keseronokkan , susah kot nak dapat member macam kau :'> kalau ada jodoh , kita jumpa lagi tau Joe :'D kau jaga ah diri baik-2 , and belajar elok-2 dekat sana , aku nak tengok kau berjaya satu hari nanti :'> haha .. kaylah guys , next time aku akan update blog yang lain ye . we will missing you Johan :'> haha .. kay bubye :*