Saturday, 10 December 2011

12/12/2011 Tarikh Ni Cantik Jugak :')

Assalamualaikum :')
Hihi , bulan 11 dah lepas dah . So , now bulan 12 . Tapi , tarikh yang cantik dalam bulan 11 tu . hmm :( it's okay . Tapi tak pe , 12/12/2011 pun cantik jugak , kan ? haha :D Hmm . 12/12/2011 aku balik kampung , nak melawat atuk aku :') hee Imissyoutok :* hmm , and then pergi cari baju sekolah sekali . haha . Biasalah , sekolah pun nak dekatkan . So , abah suruhlah beli sekali :') mwehehe . Okay , aku pendam gila perasaan ni . Nak couple woot! haha , but segan nak bagitahu dekat Si Dia , haha . So , kalau boleh 12/12/2011 aku akan mintak jugak dekat dia . InsyaAllah :') hmmm . Okaylah , setakat ni je yg aku boleh update . hihi . sorry , next time , aku update benda lain pulak . ILOVEYOU :* babaiii !